AcasăLifestyleMARK CHILD, CEO CONDOR GOLD:"Nicaragua îşi va dubla numărul minelor de aur...

MARK CHILD, CEO CONDOR GOLD:”Nicaragua îşi va dubla numărul minelor de aur în următorii 20 de ani”

-

Nicaragua îşi va dubla numărul minelor de aur în următorii 20 de ani, a declarat Mark Child, directorul general al companiei miniere britanice Condor Gold, în cadrul unei discuţii organizate ieri de Natural Resources Forum pe tema resurselor naturale ale Nicaragua şi despre oportunităţile de investiţii puse la dispoziţie de guvernul acestei ţări. Nicaragua are o cultură veche în privinţa mineritului de aur ce se întinde până la istoria sa ca colonie spaniolă. Potrivit ministrului pentru politici naţionale al Nicaragua, dr. Paul Oquist Kelley, spaniolii au fost interesaţi de 2 lucruri în Nicaragua: primul a fost aurul şi al doilea pieile de vacă.

Child a afirmat: „Este foarte important când te uiţi la noi destinaţii să-ţi faci due dilligence-ul în termeni de risc politic, lege minieră şi geologie. În Nicaragua, când am venit acum 12 ani, erau trei mine producătoare. L-am întâlnit pe ministerul energiei şi minelor la vremea respectivă la prima vizită, am zis că suntem o companie listată la Londra şi vrem să ne implicăm şi a fost foarte primitor. Deci suntem pe adresa potrivită în această parte a lumii. Nu se poate spune acelaşi lucru pentru Costa Rica (…). Nicaragua are o mare cultură pentru aur, o mare industrie, are profesionişti minieri şi trei mari mine comerciale. Acum se pregăteşte a patra şi noi vom fi a cincea mare mină comercială.

mai mult la   /www.bursa.ro/

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

7 unique egg decorating ideas for you to try this Easter

0
The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...

Descoperă mai multe la Nicaragua ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura